• Zmrzlina pro vaši značku - 1
  • Zmrzlina pro vaši značku - 2
  • Zmrzlina pro vaši značku - 3

Kuchař sypkých směsí



Odpovědnost: za výrobu polotovarů pro další výrobu

 

Pravomoci: vyplývající z organizační struktury a dokumentů SMK

 

Zastupitelnost (kým): kuchař

Zastupitelnost (koho): kuchař

 

• navažování a odměřování surovin dle stanovených receptur

• sledování trvanlivostí surovin, přednostní spotřebu nejstarších surovin

• odběr surovin ze skladu, vrácení nespotřebovaných surovin zpět do skladu

• dodržování technologického postupu a receptury při vaření zmrzlinové směsi

• identifikace zmrzlinové směsi ve zracích tancích

• provádění sanitace výrobního zařízení dle Sanitačního řádu

• sledování ukazatelů v kritickém kontrolním bodě – pasterace

• pořádek a dodržování hygieny na svém pracovišti a ve skladu surovin

• dodržování hygienické smyčky a hygienických pravidel ve výrobě

• dodržování pravidel bezpečnosti práce a požární ochrany