Kuchař sypkých směsí
Odpovědnost: za výrobu polotovarů pro další výrobu
Pravomoci: vyplývající z organizační struktury a dokumentů SMK
Zastupitelnost (kým): kuchař
Zastupitelnost (koho): kuchař
• navažování a odměřování surovin dle stanovených receptur
• sledování trvanlivostí surovin, přednostní spotřebu nejstarších surovin
• odběr surovin ze skladu, vrácení nespotřebovaných surovin zpět do skladu
• dodržování technologického postupu a receptury při vaření zmrzlinové směsi
• identifikace zmrzlinové směsi ve zracích tancích
• provádění sanitace výrobního zařízení dle Sanitačního řádu
• sledování ukazatelů v kritickém kontrolním bodě – pasterace
• pořádek a dodržování hygieny na svém pracovišti a ve skladu surovin
• dodržování hygienické smyčky a hygienických pravidel ve výrobě
• dodržování pravidel bezpečnosti práce a požární ochrany